Loza

Rakija loza proizvodi se od najkvalitetnijih sorti grožđa.  Pažljivo vođenim postupkom, gdje se najprije vrši     odvajanje  peteljki od bobica, a zatim njihovo muljanje, uz kontrolisanu fermentaciju i destilaciju koja se obavlja u pravom trenutku , dobija se rakija loza izvanrednog  kvaliteta sa izraženom aromom i ukusom.
Alkohol 40,0% vol
Loza Rakija

Jabukovača

Rakija jabukovača proizvodi se od odabranih sorti jabuka, koji se prerađuju u punoj tehnološkoj zrelosti. Pažljivo vođenom fermentacijom i destilacijom prevrele komine, u pravo vrijeme, dobili smo izuzetno kvalitetnu rakiju vrhunskog kvaliteta sa izraženim ukusom i aromom jabuke.
Alkohol 40,0% vol.

Kruska Rakija

Divlja kruška

Rakija od divlje kruške dobijena je od probranih plodova divlje kruške. Specifičnim postupkom u procesu fermentacije, uz dvostruku destilaciju i strogu selekciju destilata, dobili smo jednu zaista posebnu rakiju izuzetnog kvaliteta i karaktera u ograničenoj količini. „Divlja kruška“ plijeni autentičnim mirisima uz savršeni balans slasti i fine oporosti divljeg voća u dugotrajnoj i upečatljivo sočnoj završnici ukusa.
Alkohol 40,0% vol.

Kruska Rakija